Trukkihaarukkalaitteet

Trukkihaarukkalaite (asetinlaite) on täydellisesti käyttövalmis laitteisto kiinnitettäväksi koneesi työvälineliittimeen.
Valikoimastamme löytyvät trukkien, pyöräkuormaajien, kaivinkoneiden, kurottajien ja etukuormainten malleja.
Haarukoiden levitys/kavennus on mahdollista manuaalisesti tai hydraulisesti riippuen laitteesta.

Vaativiin kuormauksiin voimme varustaa laitteiston (hydraulinen) myös haarukoiden sivuttaissiirrolla joko erillisellä omalla rungollaan tai levitys/kavennussylintereillä.

Kaikissa haarukkalaitteissamme on runkorakenne, joka mahdollistaa haarukoiden nopean ja edullisen vaihtamisen/uusimisen. Tämä korostuu erityisesti hydraulisissa haarukkalaitteissa verrattaessa tuotteita muihin markkinoilla oleviin laitteisiin.

Valmistamme haarukkalaitteita, joiden nostokyky on 1.5 – 25 tonnia. Käytämme sekä haarukoiden että runkojen valmistuksessa ainoastaan korkealaatuista seosterästä. Trukkihaarukkalaitteemme ovat CE-merkittyjä.

Valmistamme myös haarukkalaitteita, jossa sylinterit ja letkut ovat suojassa ylhäällä, jolloin rakenne antaa koneen käyttäjälle hyvän näkyvyyden: Olemme kehitelleet vaihtoehtoisen mallin hydraulisesta haarukkalaitteistostamme, jossa on keskitytty maksimoimaan näkyvyys (runko-osan keskeltä). Sylinterit on sijoitettu yläpalkin yläpuolelle ja lisäksi suojattu pulttikiinnitteisellä kannella.

Uusi malli on saatavissa 4.0, 5.0 ja 6.0t koossa.

Olemme valmistaneet erilaisia haarukkalaitteita mm. seuraaviin työvälinemalleihin: Volvo BM, Volvo iso (L150 alkaen), Vila, Kunta500, Komatsu, Zettelmeyer, Bobcat, Euro, Merlo, Manitou, JLG, JCB (Q-fit, Tollcarrier, Compact, 2CX), Kramer, Atlas, John Deere, Ahlman, Kipor, Verachtert, Valmet, Trukki (FEM2, FEM3 ja FEM4), Isme, Ford (pystytappi), James, Pehtoori, Trima, Pikavic, Kubota, Venieri, Matbro, Manitou, LM Trac, Liebherr, Liugong, Kaivinkone (NTP-10, NTP-20 ja S-sarja), Faresin, Dieci, CAT, Case ja GJ, Bobcat ja Avant.

Näytetään kaikki 5 tulosta