HÖG KVALITET TRUCKGAFFLAR

HÖG KVALITET TRUCKGAFFLAR

ÄNNU STARKARE.

Vi tillverkar lyftanordningar och lyfthjälpmedel för gaffeltruckar, lastare, traktorer och sträckare.

En del av produkterna finns direkt i lager, en del tillverkas på beställning. Vi arbetar flexibelt och kan tillverka produkter även med snabb leveranstid. Vi hanterar akuta reservdelsleveranser effektivt och därmed sparar du dyra maskinstillestånd och underhållstimmar.

Vi servar både företag och privatpersoner kunder.

Kontakta oss, vi gör ditt uttag möjligt!

Vi agerar som representant och officiell återförsäljare av Booforge Steel (tidigare Scana). i Finland.

Vi satsar på bra kundservice

Vi arbetar flexibelt och kan tillverka produkter även med snabb leveranstid. Vi hanterar akuta reservdelsleveranser effektivt och därmed sparar du dyra maskinstillestånd och underhållstimmar. Vi servar både företag och privatkunder.

PRODUKTER ÄVEN ANPASSAD

Vi kan även tillverka lyftgafflar till kundens speciella monteringsanordningar. Vi kan begränsa standardmodeller eller bearbeta nödvändiga fästelement.

Kontinuerlig produktutveckling och effektiv och flexibel tillverkning möjliggör också snabb implementering av kundens egna applikationer.

PRODUKTER ÄVEN SOM SPECIALBESTÄLLNING

Vi kan tillverka lyftgafflar även för kundens specialfästenheter. Vi kan anpassa standardmodeller eller maskinbearbeta de nödvändiga fästena. Kontinuerlig produktutveckling och effektiv, flexibel tillverkning gör det också möjligt att snabbt genomföra kundens egna applikationer.